• Ja tenim equip per construir el TERCER ESPAI a Torelló!!!

  1. Jordi Casals 2. Lluís Sabatés 3. Albert Soldevila 4. Carme Verdaguer 5. Berta Faro 6. Concepció Parareda 7. David Ramon 8. Emi Ortega 9. Joan Crosas 10. Rosa Sayós 11. Marc Alberch 12. Montse Tort 13. Miquel Pietx 14. Montse Bofill 15. Dolors Bardolet 16. Jesús Calonge 17. Dolors Ferrés Sp1. Rosa Pla Sp2. Josep Torrentgenerós Sp3. Montserrat Font

 • La Concepció suma a Esquerra

  La Concepció Parareda, regidora d'Independents per Torelló s'ha sumat al projecte d'Esquerra a Torelló. Al llarg d'aquest mandat que ja s'acaba, la Concepció ha demostrat molta il·lusió i ganes de treballar, després d'haver hagut de substituir a Josep Solà, un clàssic de la política torellonenca. Que una bona persona i que valora molt la política municipal, com ara la Concepció, se senti representada pel projecte d'Esquerra és una bona senyal. Per mi és especial. La veritat és que durant el mandat hem col·laborat en moments puntuals, comentant alguns temes que s'havien de tractar en els plens, des del respecte als dos projectes que representava jo amb ERC-AM i ella amb IpT.

 • La presentació, tot un èxit: Gestiomat ple de gom a gom i endavant amb el tercer espai

  Ahir em van presentar oficialment com a candidat. Va ser, si em permeteu, una passada veure la sala d'actes de Gestiomat plena de gom a gom, amb gent dreta i tot. Tot un èxit. Sobretot si penso amb la gent que m'ha donat recolzament aquests dies i que ha manifestat la voluntat de venir però que no li anava bé. Companys de partit, veïns de Torelló, un sorprenent Gateu, amics, l'alclade Pere Prat, el diputat Freixanet i el Xavier Vendrell, que amb la seva passió va defensar orgullosament i els seus principis ideològics, el d'un independentisme a favor de les persones i l'objectiu d'una majoria social a favor de la independència, aconseguir una majoria que dipositi un "sí" en una butlleta d'un futur referèndum de l'autodeterminació.

 • Presentació de Jordi Casals

  Esquerra Republicana de Catalunya de Torelló té el plaer de convidar-vos a la presentació del candidat d’Esquerra Jordi Casals i Prat Amb la intervenció de Xavier Vendrell                                 Vice-secretari General d’Esquerra  La presentació tindrà lloc a la Sala d’Actes de Gestiomat (C/ Enric Prat de la Riba, 17), el dimecres 11 d’abril a 2/4 de 9 del vespre. Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència.

 • Setmana 152 i 153: Agents Cívics, Espadaler i el dimarts de seguretat, l'odi desbocat de PxC i aigua amb olor a Carnaval

  Aquestes setmanes van començar amb un dillunes ben farcit, amb la primera reunió amb els nous agents cívics (3 agents i una coordinadora) que desenvoluparan la seva tasca durant els proper 6 mesos, només sis mesos perquè es contracten a través de plans d'ocupació del SOC. Després de quatre anys d'agents cívics, emmarcats en el Pla de Barris, la seva figura ja s'ha consolidat a Torelló, essent referència per la ciutadania o col.lectius, com ara les escoles, amb qui col.laboren directament.