• Presentació de Jordi Casals

    Esquerra Republicana de Catalunya de Torelló té el plaer de convidar-vos a la presentació del candidat d’Esquerra Jordi Casals i Prat Amb la intervenció de Xavier Vendrell                                 Vice-secretari General d’Esquerra  La presentació tindrà lloc a la Sala d’Actes de Gestiomat (C/ Enric Prat de la Riba, 17), el dimecres 11 d’abril a 2/4 de 9 del vespre. Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència.

  • Setmana 152 i 153: Agents Cívics, Espadaler i el dimarts de seguretat, l'odi desbocat de PxC i aigua amb olor a Carnaval

    Aquestes setmanes van començar amb un dillunes ben farcit, amb la primera reunió amb els nous agents cívics (3 agents i una coordinadora) que desenvoluparan la seva tasca durant els proper 6 mesos, només sis mesos perquè es contracten a través de plans d'ocupació del SOC. Després de quatre anys d'agents cívics, emmarcats en el Pla de Barris, la seva figura ja s'ha consolidat a Torelló, essent referència per la ciutadania o col.lectius, com ara les escoles, amb qui col.laboren directament.