• La presentació, tot un èxit: Gestiomat ple de gom a gom i endavant amb el tercer espai

    Ahir em van presentar oficialment com a candidat. Va ser, si em permeteu, una passada veure la sala d'actes de Gestiomat plena de gom a gom, amb gent dreta i tot. Tot un èxit. Sobretot si penso amb la gent que m'ha donat recolzament aquests dies i que ha manifestat la voluntat de venir però que no li anava bé. Companys de partit, veïns de Torelló, un sorprenent Gateu, amics, l'alclade Pere Prat, el diputat Freixanet i el Xavier Vendrell, que amb la seva passió va defensar orgullosament i els seus principis ideològics, el d'un independentisme a favor de les persones i l'objectiu d'una majoria social a favor de la independència, aconseguir una majoria que dipositi un "sí" en una butlleta d'un futur referèndum de l'autodeterminació.

  • Presentació de Jordi Casals

    Esquerra Republicana de Catalunya de Torelló té el plaer de convidar-vos a la presentació del candidat d’Esquerra Jordi Casals i Prat Amb la intervenció de Xavier Vendrell                                 Vice-secretari General d’Esquerra  La presentació tindrà lloc a la Sala d’Actes de Gestiomat (C/ Enric Prat de la Riba, 17), el dimecres 11 d’abril a 2/4 de 9 del vespre. Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència.

  • Setmana 152 i 153: Agents Cívics, Espadaler i el dimarts de seguretat, l'odi desbocat de PxC i aigua amb olor a Carnaval

    Aquestes setmanes van començar amb un dillunes ben farcit, amb la primera reunió amb els nous agents cívics (3 agents i una coordinadora) que desenvoluparan la seva tasca durant els proper 6 mesos, només sis mesos perquè es contracten a través de plans d'ocupació del SOC. Després de quatre anys d'agents cívics, emmarcats en el Pla de Barris, la seva figura ja s'ha consolidat a Torelló, essent referència per la ciutadania o col.lectius, com ara les escoles, amb qui col.laboren directament.