Equip per encarar les eleccions a Osona

El dilluns vam fer la primera reunió de l'equip de campanya de la federació comarcal d'Esquerra Osona.
L'equip el formem vuit persones. El secretari d'Organització, en Lluís Argemí, n'és el coordinador, i l'acompanyem el president comarcal Jordi Serra, el diputat Josep Maria Freixanet ( bloc), la diputada i candidata Georgina Oliva, el secretari de Finances Jaume Martí (bloc), la secretària de la Dona Montse Juvanteny, el portaveu regional de les JERC Isaac Peraire ( bloc), el president d'Esquerra Vic Raül Escobar (bloc) i un servidor en tant que secretari d'Imatge i Comunicació.
La primera reunió va servir ja per posar-nos deures i plantejar quina campanya volem. Proximitat, protagonisme de la Georgina i la xarxa.
Internet va ser un dels eixos de treball durant les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, on vam protagonitzar la campanya dels 13 punts x Osona.
En la campanya del referèndum de l'Estatut vam elaborar La Veu.CAT, un butlletí diari (diari!!!!) on explicàvem les diferents raons per dir No a l'estatut retallat de Mas i Zapatero.
Durant la reunió, fent els plantejaments de campanya, el cuquet polític es començava a moure. Les campanyes electorals són una feinada de planificació i d'execució, però quan les coses surten bé un se sent satisfet. I si els resultats acompanyen ja és la perfecció!