La Veu d'Esquerra, publicat el número 9

La passada setmana va sortir publicat el número 9 de La Veu d'Esquerra, el butlletí comarcal d'Esquerra Osona, el qual coordino com a secretari comarcal d'Imatge i Comunicació, ì que compto amb un gran nombre de colaboradores i col.laboradors. Aquesta és la gràcia de fer un butlletí del partit, que sigui participat.
En aquest número hi trobem una editoral que ens diu que el 2008 serà un any políticament intens, un article de Josep Maria Freixanet (bloc) sobre el paper que ha de tenir Esquerra a Madrid per Catalunya. També hi ha un magnífic article de la Marta Rovira (Bloc), que està a l'ACCD, sobre polítiques públiques de cooperació a casa nostra i dos articles de la candidata Georgina Oliva i del company Josep Culí, portaveu de la Vall del Ges de les JERC i membre de la permanent de l'executiva nacional de les JERC.
Per acabar hi ha una entrevista a l'Isaac Peraire (bloc), portaveu regional de les JERC. La última pregunta és sobre si el Lluçanès és comarca...
Jo hi tinc un article sobre la manifestació de l'1 de desembre passat que es titula: El sobiranisme de la quotidianitat surt al carrer.
Si llegiu aquesta La Veu, espero que us interessi.
Podeu trobar La Veu d'Esquerra clicant aquí i la resta a la web d'Esquerra Osona