Campanya 2.0

Avui hem presentat la campanya electoral d'Esquerra Osona. Ho hem fet la Georgina, el Lluís i un servidor.
La Georgina ha presentat quins seran els grans eixos programàtics d'Esquerra per aquesta campanya, com ara el de la publicació de les balances fiscals, un nou sistema de finançament, les infraestructures, entre d'altres. La Georgina, però, no ha oblidat temes importants com la via del tren Barcelona-Puigcerdà, el jutjat penal de Vic o bé la millora dels fons per Immigració que el govern espanyol ha congelat unilateralment, fet que afecta greument a ciutats com Vic o Manlleu.
En Lluís ha plantejat una campanya que tindrà com a plats forts el míting central de Joan Ridao, la visita de Carod a la comarca el proper dissabte i l'acte de cloenda de campanya que es farà a Torelló, amb la sempre benvinguda Marina Llansana.
Però la tònica de la campanya no serà la dels grans mítings, sinó la d'actes de petit format i de proximitat, buscant el contacte amb la gent.
Jo d'això en dic campanya 2.0, una campanya interactiva amb els simpatitzants i amb la ciutadania en general, no buscar fer monòlegs i que la gent compri o no el producte, sinó que hi hagi un feedback, un retorn.
És per això que des de la comarcal hem fet un bloc de campanya on hi podem trobar un diari de campanya de la Georgina, opinió i informació, però sobretot volem que sigui un lloc de contacte amb els lectors, que participin a través de comentaris i que ens facin arribar dubtes o preguntes per la nostra candidata.
Apostem per una campanya on el ciutadà sigui protagonista i actiu, no sols una mà que ha de posar un vot a la urna.
Veieu la notícia a El9Nou.CAT i a Osona.com, així com al bloc d'en Raül.