Calçots indepes a Reus

Ahir dissabte, les JERC van fer el seu acte central de campanya a Reus, en la que ja comença a ser tradicional Calçotada.
Hi havia militància (i antiga militància, com un veterà servidor) de tota la nació.
De la comarca hi havia en Culí (que fa poc es va anar a encadenar a Salamanca per reclamar els Papers), l'Ignasi (bloc), la Núria i la Marta, també hi havia la candidata per Osona Georgina Oliva. M'hauria d'haver fixat quin és l'estil osonenc de menjar calçots, però estava massa atrafegat menjant-me els calçots de davant meu ben xops de salsa.
Hi va assistir en Ridao, l'Aragonès (no en Pere, que també hi era) i com he dit abans, la Georgina. A més d'aquests destacats en les llistes electorals, que van fer els seus parlaments, també van parlar les candidates (si noi, tot noies!) de les JERC: la Laia Cañigueral per Girona, que va repassar una mica l'estat de xoc produït al PPPSOE per la presència de les JERC al Congrés (ella ha estat diputada a l'igual que la Georgina); també va parlar Mireia Pellicer, regidora de la Seu d'Urgell amb qui em vaig entrevistar per la BJH; l'Anna Peña (bloc) del País Valencià i la Núria Gavarró, candidat per Tarragona. Per acabar, també va parlar en Gerard Coca, nou Portaveu Nacional de les JERC.
Les Joventuts d'Esquerra tenen una força i una vitalitat que em fa orgullós d'haver-hi militat, així com d'estar a l'Agència Catalana de la Joventut, un espai del govern on hi tenen molt a dir.
Per acabar, a més del gust dels bons calçots, de l’excel•lent companyia i del maxmix nacional de Miquel el Roig, em quedo amb una frase: "El què no defensi Esquerra a Madrid, no ho defensarà ningú", pels interessos socials i nacional de Catalunya, necessitem una Esquerra forta a Madrid.