El dia que el PSC va presentar una moció i s'absté en la votació!

En el Ple de febrer de Torelló s'ha donat una situació molt curiosa, fins i tot paranormal.
M'explico, l'equip de govern, format pel PSC va impulsar la presentació d'una moció del Consorci Alba Ter on es reclama, simplificant, que en un moment de vaques magres en quan a aigua, el Ter deixi de ser una aixeta sempre oberta per les comarques metropolitanes. Bé, el redactat, en un atac de gironisme parla de comarques barcelonines, i a l'espera del Veguer Major de la Catalunya Central (o Alt Ter o Gran Catalunya Interior o Baix Ges) nosaltres encara estem en terres de la Dipu del Corbacho.
La moció és un clam del territori perquè se li faci cas en les polítiques nacionals, i la de l'aigua, és absolutament nacional.
La qüestió del sentit d'aquest apunt, però, és que després que tots els grups de l'oposició justifiquéssim el vot a favor de la moció, va i el portaveu d'aquell moment del PSC, en Marc Fontserè, justifica a bastament el vot socialista en el sentit de l’abstenció!
És la primera vegada que veig que un grup impulsa una moció i a l'hora de votar-la s'absté, a més sabent que s'aprovarà igualment, perquè el PSC té menys vots que CiU i ERC (i ICV).
Però pensant-hi... i sí l'alcalde va impulsar la moció sense el permís del PSC que ha imposat l'abstenció? No sé què seria més estrany!