Ja és un fet, el govern Franch-Bassas ja és aquí. Però ERC hi és davant (i treballant, senyor alcalde)

Aquesta setmana ha estat la de la confirmació oficial de la sociovergència a Torelló, amb l'aprovació de la nova constitució i el nou cartipàs, que entrarà en vigor el proper 1 de maig. Malgrat tot, Lluís Bassas va actuar ja com a tinent d'alcalde i cap d'àrea d'Urbanisme responent a una intervenció d'Esquerra en la imposició de 500.000€ de contribució especial als veïns dels carrers Sau, Deordal i Giravolt. Ja està bé que es tingui il.lusió, però cal mantenir les formes, oi?
Podeu escoltar el tall de veu (malgrat que el text parla del pacte) sobre aquest tema al portal de ElTer.net, que té nou disseny.
El dimarts, acompanyat pel Lluís Sabatés, regidor, i Jaume Martí (bloc), president de la secció local (l'altre regidor, l'Albert Soldevila no va poder-hi assistir), vaig fer públic el posicionament d'Esquerra davant la sociovergència davant la majoria de mitjans de la comarca i de Torelló.
Podeu llegir el comunicat d'Esquerra a la nostra web, o bé llegir aquesta notícia a Osona.com, on hi podeu trobar aquests dos talls de veu:
- Àudio 1: Jordi Casals, portaveu d'ERC a Torelló, diu que el pacte entre el PSC i CiU respon a un final d'etapa per l'alcalde, Miquel Franch del PSC i el portaveu convergent, Lluís Bassas.
- Àudio 2: Casals diu que la sociovergència de Torelló provoca una disfunció democràtica.
El projecte d'Esquerra és ambiciós i amb futur, tenim paciència, que és el que ens permet actuar amb coherència. Com fins ara. I això és molt important, ja que davant la dimissió de CiU d'exercir d'alternativa al PSC, ara Esquerra hem d'assumir aquest rol d'alternativa a la sociovergència.
Per cert, l'alcalde Miquel Franch està en plena forma com a opositor de la oposició, ens va demanar a Ràdio Ona que "ens ressituéssim" ja que hem "perdut el nord", i sobretot que treballéssim. Sembla que en Franch vol continuar repetint la mentida de la desídia d'Esquerra per justificar que existeix un grup que no diu amen a tot.
És una llàstima que un alcalde tant veterà com Franch tingui horticària política a l'oposició política...
(foto: El 9 Nou)