Setmana de transversalitat pública a la Secretaria de Joventut (emprenedoria, relacions internacionals i cultura)

Passat el congrés nacional d'Esquerra, el 25è, anem retornant a la normalitat, que és la de centrar-nos en la tasca política del dia a dia.
La setmana passada, a l'Agència Catalana de la Joventut vaig poder viure en primera primera persona la transversalitat de les polítiques de joventut en públic.
Vaig participar en el sopar que organitza l'AIJEC en motiu dels premis al Jove Empresari de Catalunya, on a més posar en valor l'emprenedoria i els joves emprenedors (per això hi era) es va parlar, sobretot, de la crisi econòmica (sí, sí, CRISI, va costar superar el tabú zapaterista, pero al final tothom en va acabar parlant).
l'endemà, era dijous, un servidor va assistir amb el Secretari de Joventut, l'Eugeni Villalbí, a la recepció a Barcelona del dia nacional del Quebec. És el 24 de juny, Sant Joan. Curiosament, aquest mes a Torelló es presenta una moció impulsada per Òmniu Cultural perquè esdemani que el 24 de juny sigui el dia nacional dels Països Catalans.
El mateix djous, al vespre, vaig participar en la inauguració de l'exposició d'aquest trimestre a la Sala d'Art Jove (a la mateixa seu de la Secretaria de Joventut, Calàbria 147), amb les obres sorgides fruit del model de tutoratge de la Sala d'art Jove, que ja ha esdevingut model de referència a Catalunya. A la pàgina 6 d'aquest número de l'Hiperbòlic hi podeu trobar un reportatge sobre la Sala.
En una setmana, espais públics on Joventut ha volgut dir Emprenedoria, relacions Internacionals i Cultura. Una transversalitat que el fil conductor de les polítiques de joventut completes.