La sociovergència és un estat d'ànim. Cas de l'aeroport

Ahir vàrem fer Ple comarcal. En Jordi Serra va denunciar les males maneres de fer del govern sociovergent, altre cop.
Miquel Arisa va presentar al.legacions al Pla d'aeroports en nom del Consell Comarcal, però resulta que aquestes al.legacions (que va redactar el socialista Colomer) no s'han aprovat en cap òrgan del Consell Comarcal. Arisa, va justificar que s'enviessin al.legacions en nom del Consell Comarcal perquè les demandes (entre les quals es demana l'aeroport de negocis, que només n'hi haurà un a Catalunya) van ser avalades en un Consell d'Alcaldes. Però ep! el Consell d'Alcaldes no és cap òrgan del Consell Comarcal.
Així doncs, la única sortida és que hi hagi una resolució de presidència que faci "legals" aquestes al.legacions del Consell Comarcal. De moment no hi són, el metòdic Jordi Serra, portaveu d'Esquerra al plenari Comarcal, no l'ha trobada, apareixarà ara?
Si no apareix, Esquerra hem demanat que el Secretari faci un certificat que digui que aquestes al.legacions no són en nom del Consell Comarcal i que s'envïi al PTOP de Nadal. Es farà si no apareixen?
Amb tot, sempre resonarà l'interès de Miquel Arisa, ara com alcalde, per instal.lar l'aeroport corporatiu a prop de la seva Centelles
La sociovergència potser més que un tipus de coalició, és un estat d'ànim. El de sentir-se ímpune per fer i desfer en les institucions que són de tots.
Comunicat d'Esquerra Osona  del Ple comarcal, cliqueu aquí