Violència masclista a Torelló. Concentració demà dissabte dia 20

Avui hi ha hagut un esdeveniment a Torelló que ens mostra que la xacra de la violència masclista de gènere també és a prop nostre, de les nostres cases. A sang freda, un individu ha apunyalat a la seva ex-companya sentimental. Repugnant.
La jove de 25 anys, que estava treballant en una perruqueria ha estat ferida greu, però després de ser intervinguda quirúrgicament s'ha estabilitzat.
Com actuar davant aquesta lamentable realitat, on la violència masclista és un fet estructural? És en l'educació? sols podem solucionar-ho a llarg termini?
M'han fet arribar aquest missatge per email. Demà concentració de rebuig a davant la Casa de la Vila de Torelló.

Segurament us haureu assabentat, bé sigui a través dels mitjans de comunicació (ja ho estan informant per TV i per ràdio) o per "vox populi", d'un acte de violència de gènere que malauradament hem viscut avui a Torelló.
Per si algú encara no està assabentat, es tracta d'una noia que ha estat apunyalada pel seu ex company, quan estava a la perruqueria. Ha rebut dues punyalades; una d'elles li ha arribat al pulmó. Està ingressada a l'HGV i està estabilitzada.
L'agressor ja ha estat identificat i detingut i també s'ha trobat l'arma que ha utilitzat.
Tot i que, per sort, no hem de lamentar encara una víctima mortal, l'alcaldia ha decidit convocar una concentració silenciosa per tal de rebutjar els actes de violència de gènere, el que ens afecta, en concret, i tots en general.
La concentració serà demà, dissabte dia 20, a les 12 del migdia, davant la casa de la Vila i es procedirà a donar lectura a un comunicat de rebuig per part de l'alcaldia.
FEU-HO CÓRRER I, SI US ÉS POSSIBLE, VENIU A MOSTRAR EL VOSTRE REBUIG A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE!!!


Osona.com:  Un home apunyala la seva excompanya a l'interior d’una perruqueria de Torelló
El9Nou.cat: Intervenen quirúrgicament la noia de 25 anys apunyalada pel seu excompany sentimental a Torelló