Al final, l'ambulància fa temps que no hi és!

En el darrer Ple, vàrem tenir una enganxada l'alcalde Miquel Franch (PSC) i un servidor per l'ambulància medicalitzada de Torelló, la mesura que havia de palliar la pèrdua de les urgències nocturnes de Torelló.
Franch va ser molt agre i va acabar donant les culpes a Esquerra, que governa a... Manlleu!!! Ho podeu veure en el vídeo que trobareu en aquest enllaç.
Al final, estirant més el fil, hem pogut esbrinar que, malgrat que no hi hagi notificació oficial de la retirada del servei d'ambulància medicalitzada, des de l'1 de setembre que no hi ha ambulància medicalitzada a Torelló. L'equipament ha estat desmantellat i ara sols tenim servei d'ambulància convencional.
Molts interrogants s'obren a l'entorn d'aquest servei, com ara si es tornarà a prestar a Torelló, o no? L'equip de govern n'ha fet algun tipus de seguiment? com és que l'alcalde enlloc de donar informació concisa va decidir carregar contra Esquerra (de Torelló i de Manlleu)? I de les signatures contra la retirada del servei d'urgències nocturnes, n'ha fet algun ús l'alcalde? Té comunicació directa amb la Consellera Geli, també socialista? I CiU què hi diu?
Hi haurà respostes a aquests interrogants?