No és una guerra, és voler la veritat: el paper de l'oposició

Les últimes setmanes, un dels temes centrals de la política local de Torelló ha estat la de si el servei d'ambulància medicalitzada es prestava, o no.
Nosaltres vàrem preocupar-nos pel tema en el darrer Ple, preguntant si el servei havia desaparegut definitivament, ja que feia temps que no es prestava el servei i l'alcalde, el socialista Franch, va dir que el servei no s'havia deixat de prestar, amb excepcions puntuals.
Esquerra Torelló vàrem esbrinar que el servei feina més d'un mes que no es prestava (ni es presta).
Però aquest apunt no és per recordar aquest episodi encara viu de la política torellonenca, si no la de ltitular de la (micro)notícia del bisetmanari El 9 Nou (si cliqueu en la imatge podreu llegir la notícia): "ERC segueix la guerra de l'ambulància".
Ja sé que tots els manuals de comunicació política diuen que no és bo criticar el tractament de les notícies, però m'arriscaré i ho faré.
Crec que aquesta (micro)notícia no dóna prou importància el tema en sí mateix (del qual en van fer notícia a l'estiu i en el Ple), un tema que preocupa molt a la ciutadania de Torelló. I la funció d'Esquerra no és la de fer guerres amb l'equip sociovergent de govern, sinó defensar els interessos de la ciutadania seguint els nostre principis polítics.
I això és el què hem volgut fer, posant llum a les ombres del servei de l'ambulància medicalitzada.