Nous estatuts de Ràdio Ona: despartiditzar per omplir de "know how" comunicatiu

Aquesta setmana, ens hem reunit el Patronat de Ràdio Ona.
En aquesta reunió, es va entomar, de nou, la redacció d'uns nous estatuts del Patronat de Ràdio Ona. Aquesta, és una demanda gairebé històrica d'Esquerra, sobretot per "despartiditzar" els patrons. Actualment, sols els partits polítics presents a l'ajuntament tenen presència al Patronat.
A inicis d'aquest mandat, quan el PSC encara estava en minoria, vàrem presentar una moció per tal que es redactessin uns nous estatuts pel Patronat de Ràdio Ona, en què demanàvem explícitament que s'òbrís a persones vinculades a la comunicació, perquè els criteris dels patrons podien caure en els interessos partidistes. Socialistes, CiU i ICV la varen tombar.
Personalment intento canviar de xip i assumir una visió més comunicativa que partidista en les reunions del Patronat, però la veritat és que hi ha moments, que pel context ambiental (una taula ple de partits i prou, a excepció dels tècnics) fa que el debat partidista s'imposi. És una llàstima.
Esperem que amb el nou procés encetat, o millor dit: reencetat, després de diversos intents frustrats, podem fer uns nous estatuts que permeti omplir de contingut sectorial comunicatiu i despartiditzar el Patronat, que no vol dir despolititzar.
Podeu llegir les aportacions d'Esquerra a l'hora d'encarar els nous estatuts a la web d'Esquerra Torelló.
Apunts sobre Ràdio Ona, aquí