Assemblea Local, en Jaume ens diu fins aviat

Aquest divendres els republicans de Torelló celebrem assemblea local, d'on n'haurà de sortir una nova executiva.
En aquesta assemblea, doncs, ens dirà adéu el Jaume Martí com a president, després de dos mandats de molta feina fosca i efectiva al servei dels bons resultats en les eleccions municipals.
En Jaume ha estat a la sala de màquines, treballant emmascarat perquè la feina surti.
De moment, no us puc avançar la nova executiva, malgrat que de moment només hi hagi una, però no seria correcte, així que ja arribarà un altre apunt per explicar-ho. El que sí que és segur és que la nova executiva local tindrà un perfil molt renovat de l'anterior, algunes cares noves tenim a Esquerra de la Vall, uns patriotes que en uns moments que alguns ens volen fer veure negres, ells aposten per Esquerra, sobretot, com a opció de poble d'esquerra nacional, una opció renovador de la classe política dominat dels últims anys.
Cada dia obrim més camí per fer entrar aire fresc i per fer un tomb a la situació feixuga de la sociovergència. I aquesta assemblea serà un pas més endavant.
Però ara, toca donar les gràcies al Jaume i reconèixer la seva tasca. Gràcies i fins aviat!
A la foto, en Jaume (a l'esquerra) amb el Lluís i amb mi el dia de la roda de premsa després de l'anunci de la sociovergència