Intentant superar el desert en polítiques de joventut de Torelló

Avui hem tingut una reunió amb els grups de l'oposició amb el regidor de Joventut, en Manel Romans, per tal de fer arribar les esmenes, observacions i dubtes de la proposta del Pla Local de joventut de Torelló.
Després de quatre anys amb poc interès per unes polítiques de joventut ambicioses, és per estar contents que els regidors d'aquest mandat (en Marc Fontserè, del PSC, i en Romans, de CiU) hagin apostat per fer les coses ben fetes, a més de no rebutjar la col.laboració d'Esquerra ni les propostes de fer un procés particiaptiu amb el suport de la Secretaria de Joventut.
En l'àmbit de joventut, les relacions han estat generalment cordials i fluïdes. En alguns moments d'embussamenta... però vaja...
Des d'Esquerra hem fet arribar moltes propostes i observacions, la veritat és que Romans ha estat molt receptiu, ja veurem com quedarà tot plegat, però si s'ha comptat amb la participació dels joves i s'aconsegueix el consens polític amb totes les forces, real, és a dir demanant i acceptant aportacions de tots els grups, les polítiques de joventut a Torelló hauran superat un eixut desert del mandat anterior de monopoli socialista.