Pla de Barris. Capítol II (hi serem?)

El Pla de Barris torna a obrir convocatòria aquest any i nosaltres, els d'ERC, hi volem participar com a primera força de l'oposició. També hi volíem ser l'any passat, però no ens hi van voler, malgrat sí que ens van exigir un suport cec (i mut).
Ja ens va dir en Lluís Bassas, a l'estiu passat, que facilitarien la participació de la oposició i de la ciutadania, que en el seu moment va ser de pa sucat amb oli. La voluntat del líder de CiU, i llavors alcalde accidental, no van posar-se gaire bé als seus socis socialistes.
Ara, tant PSC com CiU han acceptat la participació efectiva de l'oposició i una participació real de la ciutadania. De moment han convocat una jornada informativa (mireu la notícia d'Osona.com) i avui dilluns han convocat als grups polítics per veure com es treballarà.
Realment esperem que ho podem tirar endavant d'una forma satisfactòria. Entrar al Pla de Barris seria tota una oportunitat per incidir a Torelló, però és un projecte que aniria més enllà d'aquest mandat, per això el procés demanda d'un consens entre tots les forces polítiques. Nosaltres hi volem ser, ens hi deixaran ser aquest cop?