Un aeroport a Taradell, un president comarcal solitari

Avui el president del Consell Comarcal d'Osona, Miquel Arisa (sociovergent del PSC), ha presentat la proposta d'ubicació de l'aeroport de jets privats a la comarca d'Osona. Ho ha fet acompanyat d'un assessor tècnic.
L'espai, que sembla que és l'únic, és a Taradell, a la zona de Mont-rodón, i afectarà als municipis de Tona, Malla i Seva. Ahir es va informar a l'alcalde de Taradell.
Me'n faig creus que la presentació d'una projecte tant important i d'un impacte territorial també important es presenti la seva ubicació un dia després d'informar-ne a l'alcalde implicat (no se sap si també els alcaldes de Tona, Seva i Malla han estat informats). Que la presentació la faci Miquel Arisa en la sol.litud política, sense cap alcalde a la foto pública, és significatiu.
L'Arisa sempre ha treballat en la sol.litud aquest tema. Tant, que fins i tot va enviar unes al.legacions al Pla d'aeroport, aeròdroms i heliports de Catalunya, en nom del Consell Comarcal sense haver passat cap tràmit establert (mireu notícia a Osona.com).
La cosa ja va començar malament i no es veu que s'hagi d'acabar millor...
Osona.com: El Consell Comarcal proposa ubicar l'aeroport als plans de Montrodon de Taradell
El9Nou.cat: El Consell Comarcal proposa fer l'aeroport corporatiu en terme de Taradell