La piscina

La història de la nova piscina coberta de Torelló és llarga, l'antic regidor d'ERC, Jesús Calonge es va emportar en el seu moment veure com per motius partidistes, la Generalitat, llavors governada per CiU, deixava al nostre poble de Torelló, governat per PSC i ERC, sense cap justificació tècnica. En Jesús havia batallat per aquesta piscina molt.
Finalment, ja amb els partits d'esquerres al govern de la Generalitat, es va fer justícia i la subvenció per la piscina va arribar.
Llavors va ser l'hora d'establir quin model de piscina es volia, al final es va arribar al consens d'externalitzar la gestió i d'establir un model amb diferents serveis, com ara gimnàs o jakuzzi.
Podeu veure el projecte virtual en aquest vídeo.
Ara, quan l'inici del servei s'apropa sorgeixen alguns dubtes, com ara el de les tarifes.
No hi ha dubte que els preus seran superiors als d'ara, el dubte està en com s'apliquen les noves tarifes, si hi ha haurà la opció d'establir unes tarifes sols per l'us de la làmina d'aigua.
Diferents ciutadans de Torelló s'han posat en contacte amb nosaltres per mostrar els seus dubtes i pel temor d'haver d'assumir un cost més gran per pagar diferents serveis quan sols usaran el de la làmina d'aigua.
Així ho vàrem mostrar en comissió, en el darrer Ple i en una reunió interna. Se'ns va dir que es traslladaria a la comissió de seguiment que hi ha entre l'ajuntament i l'empresa concessionària. Iniciativa, per la seva banda ha fet arribar una carta a l'empresa.
Sigui com sigui, esperem que es pugui arribar a un acord òptim, sols faltaria que usuaris de Torelló decideixin anar a instal.lacions d'altres pobles veïns quan tinguem la piscina nova. I la nova instal.lació, la nova piscina, ha d'arrencar a tota màquina i si cal rectificar, que es faci!