Visita de la Consellera de Treball en temps de crisi

Avui la Consellera de Treball, Mar Serna, ha visitat Torelló i la seu del Consorci de la Vall del Ges i Bisaura.
Primer ha fet la visita institucional a la Casa de la Vila a Torelló, on ha signat el llibre d'honor (el podrien fer públic algun dia, potser per internet,  a veure què ens hi han escrit tots els il.lustres visitants) i ha escoltat el què es fa a Torelló (i què no, en algun moment també...).
Després ens hem traslladat a la seu dels Consorci i la seva gerent, l'Anna Manrique, ens ha explicat les línies de treball i ens ha donat algunes dades preocupants en desocupació, que afecte sobretot a persones majors de 55 anys i a gent compresa entre els 30 i els 35 anys. Aquest darrer grup va en augment.
En aquesta reunió també hi havien alcaldes de municipis que formen part del Consorci.
Com a portaveu d'ERC hi he volgut ser present, encara que sigui un dimecres al matí, tant a la Casa de la Vila com a la reunió posterior al Consorci.
Pel Grup Municipal les iniciatives i les línies d'actuació en matèria d'ocupació i emprenedoria són molt importants, en un moment de crisi com aquesta que estem vivint, per actuar a curt termini, però també a mitjà i llarg termini, perquè quan en sortim en sortim en òptimes condicions.
La Consellera ha parlat de reformes estructurals en l'àmbit laboral, on la formació ha de jugar un paper molt important, on les prestacions per atur hi haurien d'estar lligades.
Des d'ERC Torelló hi hem volgut ser, més enllà de les relacions institucionals, per donar una imatge d'unitat en aquest àmbit juntament amb l'equip de govern de PSC i CiU.
Galeria de fotos d'Osona.com
Imatge extreta d'Osona.com