L'impost perdut (per la frivolitat)

Quan a finals de l'any passat vàrem aprovar les ordenances, hi havia una modificació de l'impost sobre l'ocupació d'espai públic. Això vol dir, per exemple, les terrasses dels bars.
En aquell moment es va dir que no havia de comportar un gran canvi.
A l'hora de la veritat, la fórmula establerta per l'equip de govern, suposava un creixament inimaginable i anys llum de "no comportar un gran canvi".
Un cop les alarmes s'encenen en diferents establiments (i hi hem de sumar el context actual de crisi) i a corre cuita l'equip de govern planteja una mofdificació en la ordenança, on es canvien preus i modes de cobrar. Malgrat tot, després de fer una projecció els preus continuen essent molt alts (no podien haver fet la projecció quan es va aprovar l'impost des d'un inici?).
Finalment, l'equip de govern retira la modificació del Ple i es deixarà l'impost com el del 2008.
Precipitació i improvisació.
Així no es poden portar les finances d'un ajuntament, plantejar una modificació de la ordenança per després veure que si no cobren les coca coles a 7€ no cal obrir les terrasses.
Després hi ha qui s'omple la boca en suport al comerç (inclosos els bars) de Torelló, ara que posar pals a les rodes és més perjudicial que mai: frivolitats, no. I la gestió de la sociovergència en tot això ha estat frivol.
Més informació sobre el Ple a www.esquerra.cat/torello