Rigor, frivolitat i populisme. Què serà l'hospital de Torelló?

Al Ple d'ahir, vaig posar damunt de la taula l'oferta de l'alcalde perquè el segon hospital d'Osona es construeixi a Torelló.
En el seu moment ja ens vàrem posicionar (ERC de Torelló dubta de l’alcalde en l’oferta per acollir l’hospital comarcal), deixant clar que si la proposta era fum, que no comptés amb nosaltres.
Franch va fer una glossa de tots els grans projectes dels seus anys d'alcaldia (fins i tot se n'ha apropiat un d'anterior a ell...) per mostrar la seva rigorositat.
Però els mandats de Franch no han estat sols nous hospitals, nous casals d'avis, el centre d'Acció Social a La Carrera, entre d'altres. També hi ha hagut fracassos de vivers d'empreses, propostes extravagants com la de fer un mirador al campanar de Torelló, ocultació d'ambulàncies medicatlitzades que desapareixen i campanyes de recollida de signatures per mantenir unes urgències que acaben desapareixent amb nocturnitat, ">com l'ambulància (amb intents d'ocultació per part de l'equip de govern inclòs!).
No tot és rigor, també hi ha hagut frivolitat i populisme. I la proposta de la ubicació de l'hospital a Torelló no pot ser de cap amnera ni una frivolitat ni populisme que porta a la frustració. Ja ho hem viscut altres vegades en l'àmbit sanitari de Torelló.
Web d'Esquerra:
Casals demana que la proposta apareguda a la premsa sobre l'Hospital de Torelló no sigui fum