Un altre President a Torelló

Avui el President Montilla i el Conseller Ausàs han vingut a Torelló a inaufgurà el nou casals de la gent gran de Torelló.
Com ha dit el president del casal, en el primer acte que s'hi fa ja ha quedat petit. No ha estat un error de planificació, sinó perquè estava a rebentar. Es tenia ganes ja d'aquest nou equipament.
Estic content que Esquerra, el meu partit, hagi apostat tant fermament per construir aquest nou casal que, com m'han dit pel casal, feia gairebé 20 anys que el demandaven!
L'alcalde, després de saludar amb la mà als avis i abans de fer un llistat del què ha fet iel què farà (sense bola de vidre) ha recordat la consellera Simó (del 2003 al 2006, d'ERC), la consellera Figueres (últim semestre del 2006, PSC) i el conseller Ausàs (ERC), que són els titulars de les conselleries responsables del casal dels avis. Un petit oblit, Joan Puigcercós va ser conseller de Governació la primera part d'aquesta legislatura. Una part del casal, també és gràcies a ell.
Per altra banda, José Montilla, president de la Generalitat ha pogut veure la campanya del 13D a Torelló. Sembla que la gent assistent hi estava interessada. Bona senyal.
I per finalitzar, només dir que és el segon President de la Generalitat que visita Torelló essent jo regidor, el primer va ser Pasqual Maragall. Abans havien vingut Jordi Pujol i Francesc Macià. Un altre President que ha pogut signar el llibre d'honor de Torelló.