Una nova Plaça Nova millorable

El procés per tenir una nova Plaça Nova de Torelló entre en una nova fase, Esquerra hem presentat al.legacions al projecte presentat per l'equip de govern.
Ja en el seu moment vam veure com el compromís de Lluís Bassas (CiU), en nom de la sociovergència, de fer un procés participatiu "real i obert a tots els torellonencs" no es complia i a més es titllava de desaconsellable. Una llàstima que la participació sigui desaconsellable en un projecte al servei de les persones i l'espai públic com una plaça.
En diferents espais i moments el grup d'Esquerra hem mostrat els nostres dubtes del projecte que té com a element emblemàtic uns llums enormes al terra. Estem fent un plaça de nit. I durant el dia?
La majoria d'aquestes al.legacions ja es van fer a través d'observacions o opinions en espais interns de l'ajuntament. Creiem que el següent pas és el de presentar les al.legacions per tal de tenir resposta.
Les al.legacions que hem presentat segueixen l'interès pels àmbits de la seguretat, l'accessibilitat, els costos i l'impacte econòmic pels comerços i bars de la zona, a més de la previsió de futures actuacions a la zona, com ara un possible monument. Podeu llegir les al.legacions en aquest enllaç: Al.legacions al projecte de la nova Plaça Nova
Des d'aquí vull fer un reconeixement explícit al regidor d'Esquerra Albert Soldevila, perquè és qui ha liderat el seguiment del projecte, així com els contactes amb la gent afectada.
Bloc de Jordi Casals: Per Bassas és desaconsellable la participació ciutadana en la Plaça Nova
Bloc d'Albert Soldevila: Procés participatiu per la nova Plaça Nova... MENTIDA!
Jordi Casals a CityBlocs: La nova Plaça Nova, una oportunitat perduda