El tot o res davant la vaga general de la doctora Casals

Una regidora de Torelló, la per mi respectada doctora Maria Àngels Casals, del PSC, va fer un article a El 9 Nou sobre el per què no secundaria la vaga d'avui.
Els seus arguments és que la injustícia social existeix des de fa dècades (segles!) i que no ve de la crisi on estem. A més carrega contra polítics i sindicats per no haver legislat tot el necessari i de no haver respost per tot el necessari. Conclusió: no faria vaga perquè no era per solucionar les injustícies i perquè no secundaria uns polítics (ella ho és!) i uns sindicats que no resolen tots els problemes.
La posició de la meva companya socialista de consistori no la puc compartir, primer, perquè això de rentar-se a les mans davant uns polítics que no ocmpleixen, quan ella ho és. Però, sobretot, no puc està d'acord amb ella en una posició maximalista de que si no es soluciona tot, no val la pena. Fer un plantejament de tot o res, per concloure no fer res, crec, que no s'escau.
La cojuntura és dura i els passos que empren el govern en els drets socials són molt importants, per les retallades! Cal plantar cara per no perdre, no un llençol en aquesta bugada si no tota la roba.
Ara, si la doctora Casals planteja la revolució, parlem-ne.

Web d'Esquerra: PSC i CiU diuen no a la vaga, a Torelló
Columna de Naciódigital: Contra la crisi: ciutadans!