Qui sóc?

Vaig néixer el 8 de novembre de 1977.
Sóc llicenciat en Història, amb postgrau de Món actual per la Universitat de Barcelona.
Professionalment he fet de moltes coses, des de manobre de la construcció a carter. Però en vull destacar el temps que he fet de professor a la Salle de Manlleu i d’agent de salut jove, primer al Consell Comarcal del Vallès Oriental i després a la Secretaria de Joventut. Actualment estic engegant un projecte empresarial de l’àmbit de la comunicació i el màrqueting 2.0 i de serveis a entitats públiques, del tercer sector i de l’àmbit públic.
Vaig fer-me militant d’Esquerra Republicana de Catalunya al 2001, fundant la secció local de Torelló l’any següent amb cinc companys més. Uns anys més tard vaig entrar a militar a les JERC i també amb d’altres companys, vam fundar per primera vegada la secció local de les JERC a la Vall del Ges.
Des del 2004 fins al 2011, he format part de l’executiva comarcal d’Esquerra Osona com a secretari d’Imatge i Comunicació, essent director del 2005 fins al 2011 de La Veu d’Esquerra, butlletí comarcal. A partir del 2012, vaig assumir una Vicepresidència i la Secretaria d'Organització de la comarcal d'ERC. El 2013 vaig ser elegit secretari regional d'Organització d'ERC Catalunya Central.
He estat Cap de campanya a Esquerra Osona per les consultes pel dret a decidir i de les darreres eleccions.
A les JERC vaig ocupar la secretaria regional de Relacions Institucionals i vaig formar part de la candidatura a les eleccions estatals del 2004, com a número 2 per les joventuts independentistes per la demarcació de Barcelona.
En l’àmbit institucional, sóc cap de llista per ERC-AM Torelló des del 2003. Del 2012 al 2015 he estat  2on Tinent d'Alcalde de l'Àrea de Seguretat i Ciutadania i regidor de Seguretat Ciutadana, de Comerç i Turisme i de TIC, i actualment sóc portaveu d'ERC i Junts per Torelló.
A nivell de Consell Comarcal,  en el mandat  2007 al 2011 vaig ser portaveu adjunt, en el 2011-2015 portaveu, conseller delegat del Cicle d'Aigües, així com president del Consell Assessor de Joventut d'Osona i president del Consell Assessor de Drogues d'Osona. Enel mandat 2015-19 mandat vaig ser durant uns mesos conseller delegat d'Aigua Potable i Habitatge, així com president del Consell Assessor de Drogues d'Osona, i en l'actual portaveu adjunt i conseller delegat d'Aigües Osona.
A nivell nacional, he exercit responsabilitats polítiques directives a la Secretaria de Joventut durant el darrer govern d’esquerres i catalanista. Del 2007 al 2009 com a Director de Programes i del 2009 al 2011 com a responsable de la Secretaria de Joventut a la Catalunya Central. Actualment sóc assessor a la Diputació de Barcelona.
En l'àmbit cívic, sóc membre d'Òmnium Cultural i de l'ANC, he col.laborat amb Ràdio Ona i vaig ser membre organitzador de la campanya en solidaritat amb Bòsnia, "Toròsnia, Torelló x Bòsnia" i membre del Consell editoiral de La Revista Mà.
M’agrada escriure, tant sobre l’actualitat com ficció. Tinc dos blocs, un de personal i un d’Esquerra i sóc actiu en les xarxes 2.0 com ara al twitter o al facebook. He col.laborat com columnista del diari digital Naciódigital i també escric en els mitjans de comunicació comarcals i participo com a tertulià en ràdios i televisions comarcals.
Escric a casalsprat.blogspot.com