La presentació, tot un èxit: Gestiomat ple de gom a gom i endavant amb el tercer espai

Ahir em van presentar oficialment com a candidat.

Va ser, si em permeteu, una passada veure la sala d'actes de Gestiomat plena de gom a gom, amb gent dreta i tot. Tot un èxit. Sobretot si penso amb la gent que m'ha donat recolzament aquests dies i que ha manifestat la voluntat de venir però que no li anava bé.

Companys de partit, veïns de Torelló, un sorprenent Gateu, amics, l'alclade Pere Prat, el diputat Freixanet i el Xavier Vendrell, que amb la seva passió va defensar orgullosament i els seus principis ideològics, el d'un independentisme a favor de les persones i l'objectiu d'una majoria social a favor de la independència, aconseguir una majoria que dipositi un "sí" en una butlleta d'un futur referèndum de l'autodeterminació.

La veritat és que m'emporto d'ahir els somriures de satisfacció dels companys d'Esquerra i la gran quantitat d'aigua que vaig beure en els quaranta (sí, quaranta!) minuts del meu discurs, on vaig poder explicar a grans trets els principals eixos programàtics d'ERC.

Va ser un acte rodó, al meu entendre, que sense els companys d'Esquerra de Torelló segur que no hauria estat possible.

A osona.com han fet una notícia sobre l'acte, on hi podem trobar fotografies i el vídeo que hi ha penjat en aquest post. També gràcies a quí m'ha donat ànims deixant missatges a la web.

També podeu trobar notícies a Ràdio Ona i al Ter.net.

Gràcies a tots i endavant l'Esquerra! Construïm el tercer espai a Torelló.