Presentació de la llista, una gran llista

Avui hem presentat en roda de premsa la llista d'Esquerra-Acord Municipal Torelló.
Malgrat ser una roda de premsa, no un acte públic hi havia la majoria de membres de la llista, malgrat no poder arribar a l'hora s'han apropat per ser-hi malgrat no sortir a la foto. Això és molt bona senyal, hi ha il.lusió, implicació.
Estic molt content de la llista, demostra que hem crescut respecte fa quatre anys, que hem fet la feina de demostrar seriositat. Per això persones com la Berta Faro, directora del Fortià Solà i futura directora del CEIP Marta Mata, Rosa Sayós, Montse Bofill i Dolors Bardolet han pujat al vaixell dels republicans de Torelló.
I també podríem parlar de la Concepció Parareda, l'actual portaveu d'IpT que se suma a Esquerra, alguna cosa hem fet bé perquè ens recolzi. La Concepció ha pogut comparar i triar. I ens ha escollit a nosaltres.
A més, han acabat de donar el pas persones com el David Ramon i el Marc Alberch (un crack, ja ho veureu amb el temps un crack!).
L'Emi Ortega i el Miquel Pietx, membres independents del grup de treball d'ERC-AM i, el segon, representant d'Esquerra a Gestiomat, continuen fent-nos costat a la llista com fa quatre anys.
No m'oblidaré dels militants que van a la llista com la Montse Tort, la Rosa Pla, el Pep Torrentgenerós i la Montse Font.
I el que ha de ser un orgull pels independentistes de Torelló són tenir un quintet titular de luxe. M'acompanyen quatre persones sobradament preparades per ocupar responsabilitats de govern si s'escau. El Lluís Sabatés, autèntica ànima del grup de treball d'ERC-AM Torelló durant aquest mandat que s'extingeix; l'Albert Soldevila, sempre present quan se'l necessita i coneixedor de tots els racons de Torelló; la Carme Verdaguer, metgessa de Torelló i representant d'Esquerra al patronat de Cals Avis, i la Berta Faro, coneguda i reconeguda directora escolar a Torelló.
Una gran llista que tanquen de forma honorífica la Dolors Ferrés, vídua de l'enyorat Joan Girbau, i l'imprescindible Jesús Calonge, un històric d'ERC amb molt de present.
Un grup que ens ha de permetre construir el tercer espai a Torelló.