Presentació Candidatures d'Esquerra

El passat divendres 4 de maig es va fer la presentació de les 34 candidatures d'Esquerra Osona a les eleccions municipals del 27 de maig.
Hi va haver molta gent que va omplir la sala polivalent de la La Canal, a Tona. Van venir de tots els pobles on l'esquerra independentista presenta candidatura, alguns dels quals, com Olost, Alpens i Lluçà ja hi tenim l'alcaldia ja que només hi presenta candidatura Esquerra Republicana de Catalunya.
En Jordi Serra i el Toni Casassas ens van presentar el mapa polític osonenc per les eleccions que ja s'apropen, la veritat és que Esquerra continua creixent en quantitat i en qualitat. Continuem caminant cap a l'horitzó d'esdevenir el partit hegemònic d'Osona.
En l'acte  van intervenir-hi membres de les llistes de Tona, després de la sotragada dels últims dies, d'Alpens, amb la Montse Barniol ja alcaldessa, de Vic, amb la Gràcia Ferrer, d'Olost, amb el diputat i alcalde Josep Maria Freixanet i de Manlleu, amb l'alcalde més important d'Esquerra als Països Catalans.
No em vull oblidar la Rosa Maria Donato, cap de llista d'Esquerra Centelles, una nova incorporació a Esquerra Osona, que lidera un projecte que sabrà positivitzar les energies dels independentistes centellencs després de la mala sortida de l'encara regidora d'Esquerra.
També hi vaig parlar jo, com a candidat jove. Fa quatre anys també ho vaig fer, però almenys aquest cop ho vaig saber amb antel.lació... no cinc minuts abans!
Podeu veure algunes fotos de l'acte a osona.com .