Esport per a tothom, un dret cívic.

La pràctica esportiva és saludable i l'esport un dret cívic. Aquesta és la proposta d'Esquerra, per això apostem per una política d'expandir la pràctica esportiva
Esports, és una àrea que demana fer un salt qualitatiu, fer un canvi de perspectiva.
Per això, en Lluís ha explicat en roda de premsa que volem impulsar un Consell Municipal d'Esports on el teixit associatiu esportiu de Torelló pugui dir-hi la seva i, així, poder treballar d'una forma participativa i de consens amb les entitats. I això és necessari perquè cal aprovar un nou Pla d'Ordenació de la Zona Esportiva, ja que l'anterior no s'ha respectat quan s'ha hagut de fer actuacions a la zona.
Per Esquerra, és clau planificar la zona d'una forma estratègica i a través del consens polític i social perquè així tingui la continuïtat necessària.
I posats a parlar d'equipaments esportius Esquerra posem damunt la taula la necessitat d'un camp de futbol de gespa artificial obert el seu ús a tots els equips, a més d'una nova pista poliesportiva, que doni resposta a la congestió de l'actual pavelló.
Des d'Esquerra també estarem amatents a la construcció i a la posterior gestió de la piscina coberta, amb respecte a la convivència del CN Torelló i els diferents usuaris.
I per acabar, en Lluís ha parlat de les oportunitats de la vora del Ter un cop estigui construït el tal•lus, sobretot per fer un circuït de bicicletes i esportiu.
Els republicans de Torelló entenem l'esport com una eina de ciutadania i d'adquisició d'hàbits saludables, això demana donar cobertura a les pràctiques esportives i tenir uns bons equipaments.