Primer acte de campanya al meu barri, el de Montserrat

Avui hem començat de debò la campanya electoral de forma pública. Avui tocava Fira Natura  i la primera botifarrada popular als barris, en aquest cas al meu, el barri de Montserrat.
A Fira Natura hem patit la calor del sol però hem gaudit de la calor de la ciutadania. He vist plasmat davant meu que l'equip que tenim els d'Esquerra-AM Torelló és molt complet hi on si senten identificades moltes persones.
Les converses a l'entorn de la nostra taula informativa per part dels membres de la candidatura amb molts ciutadans és engrescador.
També m'he adonat que les nostres propostes tenen una molt bona acollida, cadascú veu una proposta, com a mínim, que és del seu principal interès.
Al vespre hem fet la primera botifarrada, com ja he dit. És un orgull que sigui en el meu barri, el de Montserrat. Davant d'un centenar de persones he volgut mostrar la importància que tenen els barris com a espais més pròxims de convivència per la cohesió d'un Torelló canviant.
El barri de Montserrat és un molt bon exemple de com el dinamisme de la ciutadania pot fer créixer un barri actiu i orgullós de si mateix.
L'èxit de l'acte em demostra el que ja sabia, que el barri de Montserrat no és "socialista", tal com s'encaparren a dir segons quines forces entre la resignació i el menyspreu.
Els barris no són magatzems de vots, son espais de convivència i organisme vius que donen vida a Torelló.