Ja escriuen sobre les negociacions...

Ja m'havien avisat, però suposo que fins que no t'hi trobes un no n'és del tot conscient. L'entorn fica cullerada en les negociacions post-electorals, encara que ni hagin començat.
Llegeixo alguns mitjans de comunicació i alguns diuen que Esquerra i CiU flirtegen (encara no ens hem vist cara a cara i per telèfon no hi pot haver res substancial), sembla que necessiten notícies i a manca d'aquestes se les fan. Només cal veure el redactat per veure la insubstancialitat de la mateixa.
Al bisetmanari de referència de la comarca, El 9 Nou, després d'una crònica on es reflecteix l'estat d'ànim i els punts de partida de tots els partits, fan un anàlisi sobre els pros i contres de les quatre opcions. Com La Vanguardia, el diari de referència de Catalunya, aposten per la sociovergència, que una entesa entre ERC-PSC o ERC-CiU només seria un fet tàctic, partidista, en canvi un pacte sociovergent seria bo "pensant a obtenir resultats pràctics i reals pel poble". Curiositat de ser referencials...
M'ha sorprès, però que un diari tant seriós i rigorós pugui escriure que en contra del pacte CiU-ERC hi ha "la pressió externa a què deu (sic!!!!!!!) estar sotmès el cap de llista republicà". Com poden escriure arran d'una suposició???
Però hi ha una cosa que em molesta, sobretot perquè a Esquerra hem fet un grup per treballar per Torelló. No és de rebut que donin per entès que un pacte PSC-ERC prové d'un pacte pel Consell Comarcal. ¿Algú pot creure que el grup de militants i simpatitzants que forma part del projecte independentista d'esquerres a Torelló, que són els que escollirem què farem, perquè vingui un senyor de la federació comarcal a dir "heu de fer tal alcalde per poder tenir el Consell Comarcal", aquests diran que sí? suposo que com el cas apuntat al principi, cal omplir la pàgina del diari, però no a la babalà!
Algun periodista s'ha mirat els programes?
Esperem que la premsa no ens vulgui marcar l'agenda... i que no ho aconsegueixi! Un govern municipal no es pot fer des de la frivolitat.
Per cert, ahir ens vam veure amb el PSC i avui divendres ho farem amb CiU, d'acord?