Primer Ple ordinari: Mobilitat i Ràdio Ona

Avui podem dir que hem estrenat el grup municipal de tres regidors republicans, bé en realitat sols dos, perquè en Lluís és fora.
Ha estat un ple plàcid, que ha estat precedit per un consell d'accionistes de Gestiomat. Els accionistes som els regidors i les nostres accions fluctuen segons els resultats electorals, així que ERC hem triplicat la nostra participació a Gestiomat...
El que deia, ha estat un ple plàcid, tranquil. El to ha estat suau per part de l'equip del PSC, qui sap si la pèrdua de la majoria absoluta hi ha tingut alguna cosa a veure.
Al torn de precs i preguntes l'Albert ha tret el tema de la mobilitat , jo també n'he parlat. El tema de la mobilitat, en aquest cas dels cotxes fou un tema assidu en les intervencions del nostre grup municipal durant el darrer mandat. Esperem que s'aconsegueixi solucionar la manera de fer, a vegades sols és qüestió de detalls. Petits grans detalls que ens poden facilitar la vida.
El meu darrer prec , ha estat relacionat amb Ràdio Ona. Crec que ja és hora d'encarar el tema i començar a treballar, ja, en uns nous estatuts del Patronat de Ràdio Ona, donant entrada a persones vinculades amb la ràdio i la comunicació. Necessitem matèria grisa a l'entorn del món comunicatiu que complementi els actuals membres: equip de govern, grups municipals i tècnics.
Cal aire nou al Patronat i molta il.lusió.
Es pot constatar que hi ha desencant en l'entorn de la ràdio i en el seu pinyol, format pels col.laboradors, autèntiques ànimes de la ràdio.
Estem en un moment complicat, sinó hi donem solució esdevindrà crític. Hi ha massa gent cremada per una gestió política erràtica per part de l'equip de govern del passat mandat, el mateix que aquest però llavors amb majoria per fer i desfer. Ara hauran de comptar, com a mínim, amb nosaltres o els convergents. Les coses han canviat i s'ha de notar.

Podeu trobar les intervencions d'ERC-AM Torelló en el darrer ple a www.esquerra.cat/torello