Elegit candidat. Gràcies. Ara, a treballar!

 Ahir, militants i simpatitzants de Torelló, em van elegir per unanimitat candidat a l'alcaldia de Torelló. Serà la tercera vegada que em presentaré a les eleccions, després que al 2003, amb 25 anys, comencéssim un projecte que havia d'eclosionar a mitjà termini.
El cap de quatre anys d'iniciar aquest camí, vam passar de l'únic regidor que teníem, a tenir-ne tres, esdevenint la tercera força política de Torelló i, després del pacte sociovergent, vam esdevenir el principal partit de l'oposició a Torelló, essent presents en tots els grans temes, ja fos per dir que sí (Pla de Barris) o dir que no (Plaça Nova).
El 22 de maig, doncs, veurem si el projecte que vam iniciar el 2003 arriba a bon port, aconseguint ser un dels grans de Torelló, per plantar cara de tu a tu a PSC i CiU, a CiU i PSC. A Torelló, tanto monta, monta tanto. Jo, personalment, em sento més preparat que mai i amb un grau de maduresa política i personal molt gran, després de 8 anys bregant a l'ajuntament i quatre exercint responsabilitats polítiques a la Generalitat. Vull retornar aquesta maduresa adquirida a la societat de Torelló.
Per fer un projecte ambiciós, que pugui lluitar per l'hegemonia de la sociovergència, cal que ERC continuï obrint-se a nous sectors socials de Torelló, tal com hem anat fent fins ara. El projecte dels republicans pescallunes sempre ha estat un projecte amb més vocació de poble que de partit, i així ha de continuar essent.
Moltes gràcies a tothom qui em va donar suport, en l'assemblea, al bar, al carrer, al facebook, al twitter o via sms. Ara toca continuar treballant. Què més?