Ple d'abril de 2011, fi de l'etapa Franch

El Ple d'ahir divendres, va ser el darrer ordinari d'aquest mandat. A més, però, va ser un Ple de comiats molt significatius. Es van acomiadar, l'alcalde, la seva mà dreta Flora Vilalta, els dos darrers caps de llista de CiU, en Lluís Bassas i la Cristina Sala, a més de la darrera cap de llsita d'Iniciativa, la Montse Ayats. Amb ells també es van acomiadar la dra. Casals, una històrica del PSC a l'ajuntament, 16 anys, i en Pere Bartés, el qui va ser el número 2 de Bassas a la llita de CiU.
A primera vista, el Ple semblava que fos de tràmit, així va ser punt rera punt de l'ordre del dia, però amb els comiats, l'ajuntament de Torelló tanca una etapa politica, personificada amb l'alcaldia de Franch i el PSC.
Podem dir que el 23M, l'endemà de les eleccions s'inicia una nova etapa a l'ajuntament de Torelló, des d'Esquerra i Junts per Torelló, volem que sigui una nova etapa amb nous actors al capdavant, després de tres dècades on sempre han governat els mateixos a Torelló, primer CiU, després PSC i, finalment, PSC i CiU junts.
No voldria acabar aquest apunt, sense donar les gràcies a tots els regidors, caps de llista i alcalde que es van acomiadar ahir, per la seva dedicació a Torelló, de dedicar uns bons anys de la seva vida a treballar pel comú. Això no treu que hi hagi hagut divergències, i molt importants amb alguns d'ells, però vull reconèixer aquí la tasca de tots ells i elles.