Diari de Campanya 1: Inici de la campanya

 Avui comença la campanya, també començaré el meu diari de campanya a través d'aquest bloc. 
El que més destaca d'aquest primer dia és que a les 12 de la nit vam fer la primera enganxada de cartell, amb tots els grups que es presenten a Torelló: Esquerra i Junts per Torelló, PSC, CiU, ICV, SI i PxC, amb bon rotllo entre les diferents candidatures i fredor vers els de l'Anglada.
Després vam anar a penjar els cartells a les faroles, acabant ben tard, així que els llençols pesaven força a tots els qui vam estar treballant ben entrada la matinada. 
Al matí, amb la Rosa Sayós i el Lluís Sabatés hem anat a visitar el Casal de la Gent Gran i la seva junta, que fan una gran feina i aprofiten ben bé el gran equipament que va construir el darrer govern de la Generalitat. 
Aquesta campanya és diferent a les anteriors en què he participat, sembla que tot està més obert que mai i que trencar el bipartidisme CiU i PSC (que han governat junts els darrers anys) és possible.
Fa un parell de dies vam presentar als mitjans de comunicació els nostres eixos de campanya i vam voler deixar molt clar que en les eleccions tots plegats ens hi juguem els propers 4 anys. Per això vaig voler posar molt d'èmfasi que la gent tingui clar que si PSC i CiU o CiU i PSC sumen, el més probable és que pactin. Qui no li agradi la sociovergència té a Esquerra i Junts per Torelló com a alternativa de la fórmula de govern sociovergent que en els darrers anys ens ha portat al "qui dia, anys empeny", sense ambició ni il.lusió.

Web d'Esquerra Torelló: Jordi Casals: "Si CiU i PSC sumen, pacten"