Diari de Campanya 2: fent mercat i primer acte popular, a la Cabanya

 Al matí d'avui hem estat al mercat municipal de Torelló, parlant amb la gent i donant informació de la candidatura als ciutadans que s'apropaven. Han estat unes hores d'intercanviar impressions i que puc dir que n'hem sortit satisfets per la bona acollida que va tenint la nostra coalició d'Esquerra i Junts per Torelló.
Fer mercat, personalment, amb la meva timidesa, comporta sempre una arrancada lenta, com un diésel, però aquesta bona acollida de la nostra proposta de candidatura ho posa tot ben fàcil. La veritat és que he arribat tarda esmorzar abans d'anar al mercat perquè m'han aturat diferents persones comentant el nostre grup de gent. Quan he arribat al Gat, els companys ja no hi eren, i allà fent un cafè ben ràpid encara l'he compartit amb una parella que hem parlat de Junts per Torelló, sobretot.
Finalment m'he trobat amb el Lluís Sabatés, el Toni Cubí, el Xevi Lozano i la Rosa Sayós. Allà també ens hem trobat amb el David Ramon i la Carme que passejaven amb la criatura.
Molts tríptics repartits, escrutats amb molt d'interès. Tenim una gran llista.
A la tarda, després de dinar amb la meva germana Mima, he anat cap a la Cabanya, on hem fet el primer acte popular de campanya. Semblava que havia de ploure i que la gent no s'animaria, finalment hem set una bona colla, amb qui hem pogut parlar i menjar les botifarres que hem cuinat allà mateix. Ha sorprès a la gent, sobretot quan hem explicat el cost milionari de la nova Plaça Nova amb fons propis de l'ajuntament: un milió d'euros.
Hi hem estat des de quarts de set fins gairebé les deu. No he pogut anar al GAT literari, fa uns anys m'hi vaig presentar i vaig quedar finalista.
Ara toca descansar, que demà hi ha Mercat del Trasto i hi tenim una paradeta, on regalarem una petita sorpresa aquí s'acosti!