Diari de Campanya 3: Records de la Plaça Nova al Mercat del Trasto i Màrius Serra parla de nosaltres i de la sociovergència a La Vanguardia

 De ben matí, matinada, no eren ni les 6, els més valents de tots els d'Esquerra i Junts per Torelló han muntat la paradeta que hem tingut al Mercat del Trasto, un dels esdeveniments que marquen el calendari de Torelló. El casc antic s'omple de paradetes amb trastos. Alguns fan bona caixa i tot! D'altres, com els meus nebots fa anys, compraven el que havien vengut l'any anterior.
La paradeta ha estat un anar i venir de gent continuat. Ha triomfat els records de la Plaça Nova (antiga) que donàvem, trossos de lloses, a l'estil mur de Berlín, però amb autèntic. Ho donàvem gratuïtament. La nova valdrà 1 milió d'euros, fet que ha sorprès (en negatiu)a la molta gent que s'apropava i que parlàvem de la nova Plaça Nova.
Han estat hores de contacte amb veïns de Torelló, hores molt ben aprofitades.
De bon matí, però, la sorpresa ha estat un tweet de l'Enric Xicoy, on informava que en Màrius Serra parlava d'Esquerra i Junts per Torelló i la batalla electoral enfront la sociovergència. En Màrius Serra feia referència que a Torelló la coalició de govern no era el tripartit, sinó la sociovergència. Doncs sí, Màrius, és que el que s'ha portat en aquests darrers quatre anys per Osona. Podeu llegir l'article a ¿Sisa canta a Mou?
Demà em tocarà passar per l'oficina al matí i a la tarda toca ajuntament i després reunions amb associacions de veïns.