Diari de Campanya 4: Engegant l'empresa de matí, ajuntament a la tarda i associacions de veïns a la nit

 Tinc la mania que en la meva vida tot s'acumula. Quin millor moment hi havia per engegar l'empresa? doncs en plena campanya electoral, oi tant que sí. Doncs a això m'hi he dedicat el matí, i presencialment, perquè avui no hi cabia tot pel telèfon ni pel xat ni pel correu electrònic. Això sí, el camí amb el cotxe ha estat un moment de desconnexió, malgrat que el reproductor de CD del cotxe no funciona, però avui Catalunya Música m'ha salvat. Ni feina ni política: música.
A mitja tarda, he pujat cap a Torelló, a l'ajuntament, teníem Junta Local de Govern, l'hem allargada parlant de la visita del MH Artur Mas a Torelló el dijous a la tarda. Ve per visitar COVIT, que encara té un ERO al damunt, fruit de l'incendi que hi va haver fa mesos. La situació, com que ja fa tant de temps, s'està agreujant pels treballadors. Són temps difícils i l'ajuntament ha estat (tots junts) i ha d'estar (també tots junts) al costat d'aquests treballadors i que l'empresa sigui viable, en quan a producció i en quan a plantilla.
Just després, amb la Rosa (que va ser pregonera de la Festa Major del barri), la Concepció, el David Ramon i el Lluís, ens hem reunit amb l'AA.VV. del Barri de Montserrat, on hem compartit el nostre projecte i el paper del barri i de l'AA.VV. A més també hem pogut escoltar les inquietuds dels veïns del meu barri. Ens hem emportat un bon tou d'informació, opinions i problemàtiques a solucionar. Sovint amb sentit comú.
Seguidament, separat per un trajecte amb cotxe i una cigarreta, ens hem dirigit a l'altra punta del poble, a reunir-nos amb l'AA.VV. de la Joanot Martorell - La Cabanya, on hem pogut també enraonar amb l'associació.
Els barris, els veïns, són el cor dels pobles, i les AA.VV. són un referent ineludible per qualsevol que vulgui governar comptant amb la ciutadania, lluny de clientalisme, amb lleialtat. Hi estan d'acord, hi estem d'acord.
El final del dia ha arribat amb l'adequació de l'oficina d'atenció al ciutadà que tindrem durant aquests dies, és just a sota al nostre casal republicà, al C/ Sant Miquel, prop del C/ del Pont. Si hi passeu, segur que el veureu, us ho asseguro, mireu sinó la fotografia.