Diari de Campanya 6: El primer debat

 Avui ha estat un dia llarg i intents, que ha començat a primera hora responent un tweet d'un deprimit Marc Fontserè per l'alineament del PSC amb el PSOE a Madrid en contra del Fons de Competitivitat per Catalunya. Sorpresa? no.  Ara, que jo sàpiga a ningú se'l força a militar al PSC i menys a presentar-se per aquest partit, oi?
Després hem anat a la paradeta que teníem al mercat setmanal. Bé, tots els partits, menys un, hi érem presents. Els més innovadors han estat els d'ICV, que han donat enciams. En quan a Esquerra i Junts per Torelló , puc dir que dia rere dia, les sensacions positives van creixent. Avui fins i tot una dona volia signar per nosaltres. A la paradeta hi he estat amb la Concepció, la Maria Engràcia i en Lluís, en Xevi ens ha ajudat a muntar-la.
A la tarda ha tocat gravar el primer debat de la campanya, el primer de quatre. Això ja semblen els quatre clàssics d'aquesta temporada... El debat ha estat de poc més d'una hora, que amb 6 grups ha donat per poc a l'hora de centrar en concretar en els programes, però crec que ha servit per veure actituds, prioritats i els fonaments de cada projecte. Per cert, PxC no ha parlat d'immigració, bé, ha parlat però no ha dit res.També ha estat una primera presa de contacte. La setmana que ve, més.
Després de pagar una multa a la zona blava de Vic, per 12 minuts, he marxat pitant cap a Torelló, on teníem una roda de premsa per explicar l'àrea de Polítiques Socials i Ciutadania, amb el Lluís Sabatés, responsable de l'àrea i de les polítiques de Benestar Social, el Xevi Lozano per Joventut i Suport a les entitats, i Rosa Sayós per Educació i Cultura. L'Elisabet Fernández, que havia de presentar les propostes d'Esports, no hi ha pogut ser. Han vingut els mitjans locals de Torelló, el Setmanari Torelló i Ràdio Ona, al peu del canó en aquesta campanya. Els comarcals no han pogut, dos han avisa els altres ni això. Som la tercera població de la comarca, però què hi farem... A la foto podeu veure la roda de premsa des del costat que no es veu mai.
Després ha tocat seguir pel Twitter el partit del Barça, fins que m'han avisat per missatge intern de facebook que el debat al Canal Taronja ha començat abans d'hora! Així que només he pogut mirar com ha quedat parcialment, demà diuen que el penjaran a la web. Estarem atents i la penjarem aquí al bloc.