Diari de Campanya 8: citació judicial i reunió amb els fotografs

 Després d'una jornada presidencial i passada per aigua com la d'ahir, avui ha estat un dia calorós i sense gaire activitat de campanya. 
El matí he anat a veure els companys de l'empresa, sembla que van sortint projectes i que després de la campanya començarem a funcionar plenament. A qui se li acudeix iniciar un projecte d'aquest enmig d'una campanya electoral? 
A la tarda, havent arribat a casa, dos policies han trucat la porta. Sorpresa, una citació com a testimoni per un judici ràpid de faltes. En la citació no explica de què va, només posa que em demanen com a testimoni (o pèrit...), però ni qui em cita ni per què. No sé perquè no s'informa. La qüestió és que la citació és pel dimarts al matí, que també és quan gravem el debat pel Canal Català d'Osona. Jo crec que era l'únic que faltava davant d'una previsió de 3 debats en 24 hores, un judici pel mig és un bon complement...
Al vespre, hem reprès la campanya i hem anat a reunir-nos amb l'agrupació fotogràfica de Torelló, amb membres de tota la Vall del Ges. Tenen la seu al Museu de la Torneria. M'hi han acompanyat en Lluís Sabatés i en Toni Cubí.
Ens han dit que era la primera vegada en 30 anys que algú els anava a veure abans de les eleccions.
Hem parlat de la necessitat d'espais per exposar, de la capacitat de l'associació d'organitzar activitats per dinamitzar Torelló, en la nostra estratègia de crear sinergies entre l'activitat cívica i cultural amb l'econòmica. També hem parlat de la tasca a fer en quan a la memòria del nostra passat i la nostra història, pensant que ara estem construint història de Torelló també.
Finalment, hem lamentat que la Sala Virtual que es va posar en funcionament fa anys, s'ha abandonat per part de l'ajuntament, quan podria ser, i haurà de ser, una eina per projectar Torelló cap enfora. Ara hi trobem publicitat del... 2009! Això només té una paraula: desídia.
El dissabte és un dia dens que s'acabarà amb Manel al Cirvianum.