Diari de Campanya 9: Un diluvi per a Manel

 Avui de bon matí hem anat cap a la Plaça de la Sardana, on també hi eren els convergents (i els d’Unió, com el candidat sant Vivet) amb un inflable on no es podia saltar, així com els del PSC. Més tard, a mig matí han arribat els de Solidaritat i els d’ICV, aquests regalant enciams. Nosaltres hem portat coca i fuet.
Davant l’aglomeració de polítics, paradetes i l’inflable convergent, no tenia gaire sentit l’acte que havíem projectat, amb un parlament, com el de la Cabanya. Si algú buscava contraprogramació, ho ha aconseguit. Com deia un twitaire torellonenc, a més d’intentar pactar l’ocupació de faroles hauríem pogut pactar l’ocupació d’espais dels actes.
A la tarda, enmig d’un diluvi m’he reunit amb l’ADET i els escoltes, amb qui hem compartit les seves peticions i els nostres plantejaments.
Concretament amb l’ADET, és realment impressionant el fons de material que tenen, des de fòssils pre-històrics a elements arquitectònics, passant per documents medievals.
En quan als escoltes, segurament que són un dels exemples més paradigmàtics quan parlem del capital humà i social de Torelló.
Encara xop, acabades les reunions, m’he dirigit cap al Cirvianum, on avui actuava Manel. Impressionant, amb un públic entregat i un grup generós amb els bisos. Un dels moments especials ha estat sentir en directe la seva versió de “Gent Normal”, de Pulp. És la banda sonora, per així dir-ho, de la nostra candidatura.
Després d'un àpat a can Zeppelins, ara toca descansar, el diumenge serà un dia llarg i ple d’activitat, si el temps ens ho permet.