Diari de Campanya 15: Fi de la campanya. "Indignem-nos, però el 22 de maig no renunciem a la victòria dels que volem canviar les coses"

Amb la jornada d'aquest divendres, arriba la fi de la campanya electoral. Han estat 15 dies intensos, de reunions internes, amb entitats, amb persones que han mostrat el seu interès en parlar amb nosaltres, anant al mercat a fer paradetes informatives, fent actes als barris, penjant cartells a les faroles, dissenyant i editant tríptics, fent activisme a la xarxa i al carrer. 15 dies espectaculars, compartits amb tots els membres d'Esquerra i de Junts per Torelló, gent magnífica que ha tret el millor de sí mateixa. Humanament aquesta campanya ha estat espectacular.
Ara queda per veure quins seran els resultats finals i quin serà el lloc que la història ha reservat per Esquerra i Junts per Torelló. Les sensacions són molt bones, hem il.lusionat a molta gent que veu que hi ha una alternativa als de sempre.
La festa de cloenda de campanya, a la Plaça de la Vila, al vespre, amb Els Catarres i The Rollers, hi ha hagut un gran ambient, no sols per la música i les botifarres, persones que s'han apropat també per veure'ns i escoltar-nos. Primer han escoltat a la Berta, que ha estat brillant en un discurs clar i contundent. Després de les seves paraules, només faltava que hom digués "Perdoneu, però algú ho havia de dir!".
Quan m'he atansat al faristol, he vist un munt de gent, no m'esperava veure aquella imatge. Ha estat emocionant. Només vull apuntar el missatge final que volgut traslladar a tothom qui m'escoltava: els que no som els poderosos només comptem amb nosaltres mateixos, que som molts. És important votar, perquè cada vot és important perquè la suma de tots ens farà forts i podrem plantar cara als poderosos i els seus interessos.
Indignem-nos, però el 22 de maig no renunciem a la victòria dels que volem canviar les coses.
Però la campanya no s'ha acabat amb aquest acte públic, amb en Lluís ens hem dirigit a la última reunió de campanya amb una entitat. Estic cansat, però estaria disposat a què l'activitat d'explicar-nos, escoltar i compartir la podéssim fer durant més dies. M'apassiona, això és la política: la gent.

PS: L'Albert, a més de ser un gran regidor és un gran botifarrer (foto)