Setmana 31: Veïns de darrera l'estació, dinar amb la policia local i reunió institucional amb Jordi Molet

Les queixes dels veïns de darrera l'estació pels canvis de la circulació, les van poder exposar en una reunió on hi vam ser presents l'inspector i un servidor. Allà se'ls va exposar els motius dels canvis de sentit, que anaven relacionats amb les pautes de seguretat que marca el Pla de Mobilitat (carrers veïnals d'un sol sentit) i els problemes que comporta una Avinguda Pirineus que no té res d'avinguda i que està urbanitzada a pedaços. 
En aquesta reunió vaig poder exposar, també, que s'havia millorat la senyalització per accedir al Carrer Progrés (la principal via horitzontal de la zona) des del final de l'Avinguda Prinieus, posant una senyal d'Stop que faltava i que portava a la confusió i els cotxes havien de fer una llarga volta per accedir al Carrer Progrés. A més, se'ls va proposar que el Carrer Ausiàs March es pogués fer de pujada, millorant la mobilitat pels veïns del barri de la zona de després de la Plaça dels Països Catalans i dels que venen pel Carrer del Mig (el conegut popularment com carrer de la Bona Àrea). No tots van estar-hi d'acord perquè no solucionàvem unes situacions particulars, però d'altres van rebre bé el canvi, sobretot el d'Ausiàs March, així com van valorar positivament el plantejament global de la zona. Ara bé, em van traslladar el malestar per la deixadesa històrica de l'Avinguda Pirineus. Tenen tota la raó...
A la tarda del dilluns, després de la reunió amb els veïns, l'equip tècnic de cultura ens va presentar la web de l'Hotel d'Entitats Josep Bardolet, des d'on podran fer reserves de les sales les entitats que així ho desitgin.
Aquesta setmana també ens vam reunir, amb l'alcalde, amb Jordi Molet, director general d'El 9 Nou, en una visita institucional entre el principal mitjà de comunicació editat en paper i l'ajuntament, podent departir sobre el paper dels mitjans de comunicació com El 9 Nou, arrelats i de referència en el territori, en aquest cas Osona.
Per acabar, el divendres vam fer el dinar que havíem d'haver fet pel dia de la Policia Local, ja fa unes setmanes. Al final no vam ser molts, i això que era el seu dinar. De cara l'any que ve haurem de treballar perquè la participació sigui més àmplia. A més, aquesta data, en motiu del patró de la policia local, Sant Miquel Arcàngel, hauria de ser una data popular, per mostrar a la ciutadania el valor de la policia local en el dia a dia. Normalment aquest cos és l'ase dels cops per alguna gent, però en són molts més contents per haver solucionat i actuat en diferents situacions que els afecten.