Setmana 34: 3 fronts: Festival de Cinema de Muntanya, preparació del Nadal a Torelló i campanya electoral.

Aquest novembre serà un més dens, amb tres fronts oberts com és el del Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló, la preparació de la campanya de Nadal i la campanya electoral .
El primer front el vam començar aquesta setmana amb la roda de premsa de presentació del Festival de Cinema de Muntanya, conjuntament Josep Contijoch, d'Unnim, Joan Salarich, director del Festival, Santi Vivet, alcalde de Torelló i jo mateix, en tant que regidor de Comerç i Turisme.
En Contijoch  va tornar-se a comprometre amb el festival i amb Torelló, malgrat els moments complicats de l'entitat, ara en mans del BBVA. Una bona notícia. En Joan Salarich va explicar totes les novetats per aquesta 30a edició, que malgrat haver vist minvats els ingressos de Generalitat i no haver acabat de reeixir les expectatives amb la Diputació, no deixa de tenir una ambició de continuar essent referent en l'àmbit internacional. En el següent vídeo podeu veure la notícia que en va fer El9TV de la roda de premsa.
 
En quan a la part que em toca, vaig voler explicitar la gran col.laboració que hi ha hagut entre el Festival i l'ajuntament de Torelló a l'hora d'encarar l'edició d'enguany, des de la visita conjunta a la Diputació d'en Salarich, l'alcalde i un servidor, fins a l'hora de fer una programació d'activitats paral.leles i complementàries a través d'exposicions de fotografies (a la botiga de marcs Art 32), xerrada sobre com cuidar-se a la muntanya, organitzada per les òptiques Francolí i Jaumira; presentacions de llibres a càrrec de Llibreria Xicoy i una xerrada sobre les raquetes de neu a la botiga l'Esportiu. A més, uns restaurants de Torelló s'han sumat a la iniciativa del Menús del Cinema de Muntanya, que podeu trobar-ne la informació a la web del Festival. El divendres 16 comença el Festival i Torelló se situarà al mapa mirant i vivint la muntanya, amb recordatori inclòs a l'expedició Torelló 8.0.
El segon front és el de donar forma a la campanya de Nadal, que el volem popular, amb els carrers plens de gent, amb expressions culturals, cíviques, lúdiques i activitat comercial, aquest front serà llarg i intens, amb molts reptes a donar resposta. Ergo, apassionant!
I finalment, el tercer front, que es va iniciar al passar del dijous 8 de novembre al divendres 9, és la campanya electoral, que pot acabar en unes eleccions històriques pel futur de casa nostra, on ERC està cridiada a tenir un paper clau i col.lectiu en el camí que ens ha de portar a la llibertat. En aquesta campanya assumeixo la direcció de la campanya del partit a Osona. A Torelló, tindrem en Jordi Fàbrega en el debat de l'Atmosfera del dijous 15 de novembre al vespre i en Joan Tardà i la Berta Faro, candidata independent per ERC a Osona, parlaran de les nostres propostes el 22 de novembre a les 9 del vespre a La Cooperativa.

Links d'interès: 
http://www.torellomountainfilm.cat
http://www.junqueras.cat