Setmana 37: Ressaca electoral, Ple de tràmit i els llums de Nadal!

No hi ha res pitjor per començar la setmana que una nit electoral (davant la pantalla de l'ordinador amb un munt de dades) i uns jardiners dels veïns que comencin a treballar a les 8 del matí. Aquest còctel no permet el mínim d'hores de dormir que necessita el meu cos: 5.
Amb aquesta ressaca electoral vaig començar aquesta 37a setmana a govern, que concloïa el dilluns amb un Ple municipal de tràmit, on l'equip de govern ens vam rebaixar les retribucions en solidaritat a la retallada del sou dels treballadors de l'ajuntament en la paga de Nadal. També vam parlar de les al.legacions a presentar per l'ús del fracking a Osona per buscar gas i petroli a la nostra terra. Òbviament no van poder fallar les preguntes sobre seguretat de PxC, però com a novetat és que no van criticar a la regidoria... 
En Xevi Lozano va explicar que el nou consistori infantil del curs 2012/13 treballaran l'ordenança de civisme de Torelló.
Finalment, aquesta setmana, com les anteriors i les pròximes, la campanya de Nadal, amb un munt d'activitats organitzades per un munt de gent. Però aquesta setmana va acabar amb l'encesa de l'enllumenat de Nadal, que ens n'hem fet càrrec des de l'ajuntament, alliberant a associacions de veïns i comerciants a destinar esforços i diners a l'hora de fer activitats. Així que aquest any hi haurà llums de Nadal a on n'hi havia hagut fins fa uns anys, ja que últimamanet se n'havien deixat de posar en algunes zones.
En les presentacions amb comerciants de la campanya de Nadal, aquesta iniciativa ha estat molt ben rebuda i ben valorada.