Setmanes 70 i 71: Premis dels comerços, homenatge al Dr Malo, fi dels agents cívics 2013, rotonda nova a l'entrada de Manlleu... i som juliol i ja comencem a parlar de Nadal!

La setmana post-Nit de Botigues va ser també de valoració, que va ser gairebé unànimement positiva, òbviament hi ha coses a millorar, com sempre, però hi ha moltes ganes de repetir l'any que ve. Ara, però, hem d'encarar la feina de cara les properes accions de comerç de la tardor i de Nadal. Ens esperen la botiga al carrer de l'octubre al Barri de Montserrat, les accions a l'entorn del Cinema de Muntanya, que ja hi anem treballant, i la campanya de Nadal. Això, com a mínim.
La idea és treballar amb previsió sempre que es pot, és per això que aquestes setmanes i les anteriors m'he trobat en reunions molt caloroses per parlar de... Nadal! Quines coses això de parlar sobre llums i engalanaments de Nadal amb pantalons curts.
Lligat també amb el comerç, hem fet entrega dels premis dels comerços emmarcats en la campanya de Pla de Barris (en parlava en aquest apunt anterior). Una llàstima que per l'hora que ho vam fer no hi poguessin assistir comerciants. Error, apuntat i que no es pot repetir, les agendes han de ser més flexibles.
Un d'aquests dies, el consistori va homenetjar al pediatre Josep Malo, que es jubila. La sala de plens es va omplir de gom a gom per acomiadar-lo públicament.
I aquests dies és quan han arribat els últims dies de feina dels agents cívis del 2013, se'ls acaba e pla d'ocupació de 6 mesos, després que hagion desenvolupat les tasques molt bé, ajudant a consolidar la figura de l'agent cívic tant a nivell intern com extern. És una llàstima que només hi siguin durant 6 mesos, una llàstima per la feina que fan, però també perquè la fan molt ben feta i es mereixerien la continuïtat. Aquí podeu veure una valoració de la tasca de difsuió de l'ordenança de civisme i de la feina feta durant el semestre. Gràcies, agents cívis, i molta sort.
El seu comiat ha estat poc lleuger, ja que han hagut d'intervenir en la nova rotonda de l'entrada de Manlleu (la tenim després d'anys de demandes!), informant als veïns, conjuntament amb la policia local, dels canvis de direcció que han comportat a la zona. Aquesta nova rotonda ha de solucionar un focus de perill en el trànsit de cotxes a Torelló.