Setmana 156: M'han proclamat candidat i Torelló poble educatiu i esportiu

El passat divendres, els companys em van proclamar candidat a l'alcaldia de Torelló, va ser per unanimitat, fet que m'omple d'orgull de comptar amb el suport unànim de la gent amb qui he treballat els darrers anys i de noves incorporacions de cara a les eleccions del maig.
L'assemblea més delicada, però, ha estat la de casa, ja que amb l'arribada de la Isona ara fa tres mesos ha canviat la situació, calia més que mai el suport de la meva companya, la Xènia, que me l'ha donat tota. El meu compromís amb Torelló per ser alcalde és total, ho han estat tots els anys com a regidor a l'oposició i amb més intensitat, sobretot en hores de dedicació, gairebé exclusivament (malgrat no tenir retribució de dedicació exclusiva) a l'ajuntament. I aquest cop, que anem a per totes, a per l'alcaldia, la disposició per la implicació i el compormís ha de ser i és total.
Quan al 2003 es va renovar ERC a Torelló i em vaig presentar amb 25 anys, vam fer una aposta a llarg termini per aspirar a tot, és a dir, a guanyar. Hem fet camí pas a pas i tocant de peus a terra, en aquestes eleccions culminem aquella aposta que van fer la gent d'ERC en la meva peronsa per lider el projecte republicà i independentista al meu poble.
L'objectiu per les properes eleccions és trencar la barrera dels 3 regidors, que no l'hem superat mai des de la mort del dictador, i aconseguir l'alcaldia.
A més, les eleccions d'enguany, són especials, no només perquè aspirem a tot a l'ajuntament, perquè en aquestes eleccions aspiro a l'alcaldia en un mandat que ha de ser el de la independència. El 24 de maig estarem votant també la primera volta de les plebisctiàries del setembre. Personalment i tot el grup d'ERC i Junts per Torelló estem al 100% al servei del procés i de la independència de Catalunya.
En l'assemblea, a més vam reelegir en David Ramon com a president local, en una executiva on la Montse Tort substitueix l'Albert Soldevila.
I en aquesta setmana, concretament el cap de setmana hi ha hagut un esclat de participació cívica en l'àmbit educatiu i esportiu. El dissabte vaig participar en una jornada oberta de treball en el marc del Projecte Educatiu de Torelló (PEC), hi van participar més de 80 persones. I el diumenge hi va haver el cros escolar, amb desenes de nens participant, amb una gran organització des del voluntariat. Tenim un gran poble.